Zonnestudio
 

Verantwoord zonnen staat bij ons voorop. Of je nu behoefte hebt aan een mooi kleurtje, een vitamine D boost of gewoon even lekker ontspannen, het draagt bij aan je energie! Tijdens jouw eerste zonbezoek krijg je van ons een gratis professionele huidanalyse.

Klik hier om te boeken!

wellness-het-gooi-5724178.jpg

Verantwoord zonnen

Verantwoord zonnen staat bij ons voorop. Of je nu behoefte hebt aan een mooi kleurtje, een vitamine D boost of gewoon even lekker ontspannen; een zonsessie draagt bij aan je energie! Tijdens jouw eerste zonbezoek krijg je van ons een gratis professionele huidanalyse. We stellen op basis hiervan een persoonlijk zonadvies op. Dit zonadvies helpt je bij het verantwoord opbouwen van een mooi en gezond kleurtje. 

Bij verantwoord zonnen hoort ook een goede huidverzorging. In onze care corner kun je het gezicht reinigen met micellair water en kun je een bakje aftersun meenemen. Een hoogwaardige hydraterende en verzorgende crème met Vitamine E, voor een goed herstel van de huid.  Hiermee ben je altijd goed voorbereid op jouw zonbezoek; je hebt dus niets nodig om te gaan zonnen.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor de allerbeste zonnebankcrèmes van Australian Gold® en Peau d’or die bijdragen aan een optimaal bruiningsresultaat.

Vitamine D zonnebanken

 

Vitamine D is onmisbaar in een gezond leven. Onder invloed van de zon maakt je huid op een natuurlijke manier vitamine D aan. In Nederland is de zon alleen in de zomer sterk genoeg om vitamine D aan te maken. Daarom voel je je in de zomer vaak energieker dan in de winter. De lampen in onze zonnebanken bevatten de unieke blue D-lite techniek. Deze techniek bootst het natuurlijke spectrum van zonlicht na, waardoor de aanmaak van vitamine D op een natuurlijke manier wordt gestimuleerd. En dat is heel belangrijk, want veel Nederlanders kampen zonder het te weten met een vitamine D tekort. Zo krijg je met elk bezoek aan onze zonnestudio niet alleen een gezond kleurtje, maar voel je je ook nog eens het hele jaar door fit!

Vitamine D  door de Blue lights

De innovatieve blue lights bootst exact dat specifieke blauwe spectrum van de zon na dat verantwoordelijk is voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Vooral in de lange winterperiode, wanneer het vitamine D gehalte in ons lichaam gevaarlijk lage vormen aanneemt, kan blue D-lite daarom een oplossing bieden. Volgens onderzoek is dit de beste methode tegen het vitamine D tekort. Als bijkomend voordeel stimuleert het ook de natuurlijke pigmentatie van de huid, wat een natuurlijke en gezonde tint oplevert.

Vitamine D en het coronavirus

 

Minder zonlicht betekent minder vitamine D aanmaak en dat heeft direct gevolgen voor je weerstand. Niet voor niets wordt het Coronavirus steeds vaker gekoppeld aan vitamine D-tekort.

GIJSBRECHT VAN AMSTELSTRAAT 240

1215 CR HILVERSUM

wellness-het-gooi-5724170.jpg