Over ons

Energie voelen, energie uitstralen

wellness-het-gooi-5724161.jpg

Over ons

Al meer dan 25 jaar zit de zonnestudio op de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum.

Sinds 2013 heb ik met veel plezier de zonnestudio overgenomen.

Zo veel vaste en betrokken klanten weten de weg naar de studio te vinden, wat heeft gezorgd voor veel inzicht in de behoeften van onze bezoekers.

Ik kreeg veel vragen over plekjes en vlekjes en andere huidproblemen, wat mij deed besluiten om in 2016 het diploma “Dermatologie voor schoonheidsspecialisten” te halen.

Nu kan ik, met inmiddels de nodige ervaring, de klanten voorzien van een goed advies of mogelijke doorverwijzing naar de huisarts en de vele vragen professioneel te beantwoorden.

Ik zie het als mijn verantwoording dat onze bezoekers op een verantwoorde en bewuste manier met hun huid en gezondheid omgaan.

De tijd heeft niet stil gestaan en zo hebben we, naast het zonnen, een andere energiebooster toegevoegd. De cryo cabine.

Inmiddels weten zo’n 500 klanten wat cryotherapie voor hen kan betekenen.

Het is geweldig om mensen een goed gevoel te geven en bij te dragen aan hun gezondheid. Een bezoek aan de studio moet altijd een positieve beleving zijn.

Deze ervaring, samen met de Corona periode, inspireerde mij om te zoeken naar andere mogelijkheden om onze klanten te voorzien van energie, weerstand en huidverbetering.

Met gepaste trots lanceren we nu Wellness het Gooi.

Samen met een geweldig team van professionele en ervaren collega’s hopen we jou weer energie te geven wat je voelt en wat je uitstraalt.

Bel gerust voor een afspraak of stuur een whats app zodat we jou ook kunnen  laten stralen.

 

Energize Your Lifestyle

 

Sandra Alderding

GIJSBRECHT VAN AMSTELSTRAAT 240

1215 CR HILVERSUM

wellness-het-gooi-5724170.jpg