top of page

Kleuren led therapie

Deze innovatieve, herstellende huidverzorgingstechnologie werkt door gebruik te maken van de kracht van licht. Het is een natuurlijke, niet-invasieve, pijnloze en UV-vrije methode.

Klik hier om te boeken.

wellness-het-gooi-5724177.jpg

Wat is kleuren led therapie?

Deze innovatieve, herstellende huidverzorgingstechnologie werkt door gebruik te maken van de kracht van licht. Het is een natuurlijke, niet-invasieve, pijnloze en UV-vrije methode.

De celdeling en de aanmaak van nieuwe cellen worden gestimuleerd. Daarnaast repareert deze therapie de weefsels van de huid. Het is daarom een effectieve behandelmethode voor huidverjonging en algemene huidverbetering. Ook is Kleuren Led Therapie effectief voor andere huidaandoeningen, zoals acne, rosacea, couperose, littekens of ​​pigmentvlekken. De combinatie met de Dermaroller en hydrogelmasker geeft je een snel effect.  We bieden je de behandeling zowel voor het gezicht als het lichaam aan.

De voordelen

 

 • Geen hersteltijd, je kan vol energie verder met de dag of avond

 • Veroorzaakt geen littekens

 • Het is ontspannend en pijnloos in tegenstelling tot Dermabrasie of laserbehandeling

 • De lichtstralen stimuleren de collageen aanmaak en elasticiteit van de huid, lijntjes en rimpels worden gevuld.

 • Het zuivert de huid tegen bacteriën.

 • Geeft jeugdigheid aan de ouder wordende huid.

 • Het stimuleert cel vernieuwing en toename cel aanmaak.

 • Verminderd zwelling en huidirritaties.

 • Door vernieuwing van de huid verdwijnen vlekjes of bultjes.

 • Verbetering van het lymfestelsel en de bloedsomloop.

 • Zowel voor gezicht als lichaam.

Hoe werkt het

De innovatieve LED-technologie gebruikt de kracht van het licht om je huid te herstellen en te verjongen door celregeneratie te activeren.

De activiteit van LED-licht varieert met de kleur (de golflengte). Licht dat de huid binnendringt, werkt rechtstreeks op de cellen door de fotosynthese te stimuleren. De cel gebruikt moleculen die de effecten van een natuurlijke groeifactor nabootsen. Elke conditie reageert op een specifieke kleur. Het is de combinatie van licht frequenties en de door de cel geabsorbeerde energie die bijdraagt aan het therapeutische effect van de Kleuren Led behandeling.

 

Deze methode voorkomt en vertraagt ​​de effecten van huidveroudering en behandelt huidproblemen. Het bestaat uit het gebruik van verschillende licht kleuren (rood, geel, groen, blauw) vanwege hun gunstige eigenschappen op de huid. Afhankelijk van de kleur wordt licht met specifieke golflengten gebruikt om de celstofwisseling selectief te activeren en te stimuleren.

 

Het proces is gebaseerd op de activering van natuurlijke regeneratiemechanismen in de cel. De emissie van licht op de huid zal het cellulaire genezingsproces stimuleren en de algehele conditie van de huid verbeteren.

Rood licht

 

HUIDVERJONGING, HUIDVERBETERING 640nm (tot ca 6mm diep)
Rood LED licht dringt diep in de huid en werkt vooral anti-aging en antioxiderend. Het versterkt de doorbloeding, verbetert de elasticiteit en huidskleur, elimineert (fijne) lijntjes en rimpels, herstelt huidbeschadigingen (wondjes) en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Het rode LED licht bevordert de bloedcirculatie en vermindert huidverslapping. Speciaal voor behandeling van: de droge, verouderde, allergische en/of beschadigde huid.

Geel licht

 

REVITALISEREND, VOOR OUDE/VERMOEIDE HUID 532nm (1-2mm diep) 
Geel LED licht werkt revitaliserend zodat de cel activiteit en celenergie verhoogd worden en de afvoer van gifstoffen wordt bevorderd. Geel LED licht geeft de huid direct extra energie en soepelheid, het verbetert de immuniteitscapaciteit van de huid, grauw wordt levendig en wallen verminderen! Geel licht kan zelfs ingezet worden voor behandeling van huidziektes die gepaard gaan met (zeer)droge huid (rosacea of eczeem).

Blauw licht

 

ANTI-ACNE, ZUIVEREND, 423nm (1mm diep) 
Blauw LED licht komt het minst diep in de huid en werkt daardoor vooral oppervlakkig. Het blauwe licht vermindert roodheid als gevolg van huidimperfecties zoals acné (mee-eters), ontstekingen en couperose. Het verkleint de poriën, verfrist de huid door het verzachten van de oneffenheden en het reguleert de aanmaak van talg. Het blauwe LED licht doodt ook bacteriën en is effectief bij het verminderen van de ontstekingen, waardoor nieuwe uitbraken voorkomen worden. 

Groen licht

 

KALMEREND, ACUUT GESTRESSTE HUID 583nm (0,5-2mm diep) 
Groen LED licht wordt toegepast bij de acuut gestresste, onrustige huid met huidoneffenheden waaronder ook littekens. Groen licht kalmeert de gestresste huid met mogelijke hyperpigmentatie na bijvoorbeeld operaties, laserbehandelingen, microdermabrasie, bepaalde peelings, injectables en zelfs permanente make-up.

Dermaroller

 

De Dermaroller is een huidstimulator die de werking van microneedling reproduceert. Microneedling is een anti-aging techniek om de huid te revitaliseren.

Door minuscule perforaties in de huid te maken bereikt de werking van het serum en het hydrogelmasker in combinatie met de Kleuren Led Therapie hun optimale doel. Dit geldt ook voor het lichaam tegen striae, cellulitis en huidverslapping. De behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen en voor alle huidtypes, het is zowel toepasbaar op het gezicht als op het lichaam.

GIJSBRECHT VAN AMSTELSTRAAT 240

1215 CR HILVERSUM

wellness-het-gooi-5724170.jpg
bottom of page